I Sverige kan du skovbade

I Sverige kan du skovbade

I Skandinaviens største safaripark Eriksberg har man taget det japanske koncept, skovbadning, til sig. Skovbadning går i alt sin enkelthed ud på at være i naturen og mærke den med alle sanser. Det bløde mos mod fingrene, fuglenes kvidren i ørerne og planternes dufte i næsen. Netop naturens ro og nærhed er centrale elementer i de oplevelser, som Eriksberg tilbyder.

”Her i Eriksberg sætter vi fokus på nærhed til naturen og den helt særlige ro, der er ved bare at være helt tæt på natur og vilde dyr. Vores fornemmeste opgave er at bringe vores gæster og naturen tættere sammen. Derfor udfordrer vi vores gæster til at træde et skridt ud af den digitale verden og ind i naturen, som de kan opleve på alle mulige måder og med alle sanser,” siger Per Arne Olsson, adm. direktør i Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

Eriksberg tilbyder gæster i parken mulighed for at skovbade hele sommeren frem til september. Skovbadning foregår i parkens indhegnede naturområde, som dækker et areal på 9 gange 2,5 kilometer, og oplevelsen varer omkring to timer. Læs mere her om skovbadning her: https://www.eriksberg.se/erbjudanden-c/skogsbada

Om Eriksberg Hotel & Nature Reserve:
Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge, 2,5 times kørsel fra København, er Skandinaviens største safaripark og desuden et af Nordeuropas største indhegnede, beskyttede områder for vildt dyreliv. Eriksberg blev grundlagt i 1942 af forfatter, fotograf og naturkonservator, Bengt Berg, og tilbyder i dag de besøgende en totaloplevelse med fokus på dyr, natur, overnatning og gastronomi med kvalitet ned til den mindste detalje. Parkens indhegnede område byder både på skov, klipper og skærgård, og her går mere end 1.800 vilde dyr frit rundt i naturlige omgivelser. Bestanden af dyr i parken består af omkring 800 dådyr, 300 kronhjorte, 80 davidshjorte, 200 muflonfår, 350 vildsvin og verdens største avlsbestand af europæisk bison. Herudover lever 16 ud af Sveriges 19 flagermusarter i parken, og i løbet af året slår flere fuglearter sig ned, blandt andet kan man spotte havørne og kongeørne.

Share