Instagram-venligt rejsemål: Burano, Italien

Instagram-venligt rejsemål: Burano, Italien

Det perfekte feriefoto er komme til at fylde mere og mere for mange rejsende. Instagram spiller en stor rolle i mange menneskers liv. Faktisk angiver 33% af de danske rejsende, ifølge Booking.com, at de gerne vil besøge rejsemål med smukke steder, de kan tage billeder af og lægge ud på de sociale medier.

Derfor præsenterer vi en række Instagram-venlige rejsemål. Idag BuranoItalien.

Burano består af fire øer adskilt af tre kanaler i den nordlige Laguna di Venezia, som er kendt for smukke kniplinger og farvestrålende huse. Lyserøde, blå, røde, gule, høje, lave, lige og skrå – alle husene på stierne foran kanalerne er i forskellige farver, størrelser og former, men de spejler sig alle på smukkeste vis i kanalens vand. Øen har desuden huset mange store kunstnere, herunder Baldassare Galuppi, Remigio Barbaro og Pino Donaggio. Nyd et af verdens smukkeste steder med en gåtur på Piazza Galuppi og et besøg på Museo del Merletto (kniplingemuseet). 

Her skal du bo: På Bruna Holidays House er der værelser med balkon, hvorfra gæsterne kan nyde de farverige huse på denne smukke ø. Feriehuset byder også på farverige detaljer i stil med Buranos livlige æstetik. En kort gåtur derfra ligger kniplingemuseet, Museo del Merletto, og flere lækre fiske- og skaldyrsrestauranter, hvor du kan nyde den velkendte risotto de gò (en traditionel italiensk risotto med fisk).

Share