Det største museum i fodboldens historie er åbnet i Madrid

Det største museum i fodboldens historie er åbnet i Madrid

Hånd i hånd med LALIGA og andre institutioner, der former denne store sport: FIFA, UEFA, CONMEBOL og IOC, bliver det den største fodboldoplevelse i hjertet af Madrid: LEGENDS, The Home of Football, bliver nu en realitet. Formålet med dette initiativ er at beskytte og kunne videregive oplevelser af historiske øjeblikke fra verdens største sports passion, fodbold.

I hjertet af den spanske hovedstad Madrid, lige ved siden af Puerta del Sol, har Legends netop slået dørene op. Fodboldens hjem. Fra 1. juni er der åbnet døren op for et originalt museum, der tilbyder en fantastisk gennemgang af nogle af de mest spændende øjeblikke i denne sport gennem en kronologisk tur med den mest avancerede teknologi, og som inkluderer avancerede og 4D-oplevelser. De besøgende har mulighed for at betragte den mest komplette samling af genstande i fodboldens historie, der består af tusindvis af autentiske stykker fra fodboldlegender og stadig aktive spillere. 

På mere end 4.000 kvadratmeter, fordelt på syv etager, kan du i Legends se støvlerne og bolde brugt af de første verdensmestre, sættet af legender som Maradona, Pelé, Cruyff, Paolo Rossi, Di Stefano, Messi, Zidane , Iniesta eller Cristiano Ronaldo, blandt andre. Bygningen vil også have et gastronomisk rum på dens imponerende tagterrasse, La Liga 29’s restaurant, en imponerende butik og virtual reality-oplevelser.

Arkitekten bag dette projekt er Marcelo Ordás, anerkendt som den vigtigste samler af elitefodboldrelikvier fra hele verden af de vigtigste forbund, klubber, regeringer, spillere og førende mærker i fodboldindustrien og af FIFA.

Share