Julestemningen når 1.740 meters højde i østrigske SalzburgerLand

Julestemningen når 1.740 meters højde i østrigske SalzburgerLand

I SalzburgerLand i Østrig når julestemningen og traditionerne nye højder – og dybder. Her kan man nemlig tage på julemarked i en højde af 1740 meter, se med når den årlige juletræsdykning i søen Zeller finder sted eller bare komme i julestemning med nogle af de klassiske og autentiske juletraditioner i SalzburgerLand.

I østrigske SalzburgerLand er juletraditionerne lige så stærke som traditionerne for skiløb, og når man klikker skiene af, er der rig mulighed for at komme i julestemning. Nyd tonerne fra den kendte julesang ’Stille nat, hellige nat’, der er skrevet i SalzburgerLand, eller tag på nogle af adventstidens traditionsrige julemarkeder, der emmer af duften fra julebag og gløgg.

”Julen er en helt særlig tid i SalzburgerLand, hvor man kan opleve lokale traditioner, der går flere hundreder år tilbage i tiden. Mange kender til vores traditionelle julemarkeder, men mange regioner har deres helt særlige twist på, hvordan et julemarked ser ud netop dér. Vi glæder os også til at dele de mange traditioner, som er unikke for de enkelte regioner, med vores gæster denne jul,” siger Yvonne Rosenstatter, Head of Market Management, SalzburgerLand Tourismus.

Spektakulære julemarkeder: I højderne og helt traditionelt
Er man endnu ikke i julestemning, er der rig mulighed for at komme det, mens man besøger SalzburgerLand. Her er der nemlig skruet op for julestemningen på regionernes hyggelige og spektakulære julemarkeder:

  • Obertauern kan man besøge SalzburgerLands højest beliggende julemarked. Markedet ligger ikke mindre end 1.740 meter over havets overflade og byder på rustikke alpehytter, julelys og masser af julehygge. Markedet holder åbent fra kl. 16.00 alle weekender i adventstiden.
  • Kan man bare ikke få nok af traditionel julehygge er det helt rustikke og hyggelige julemarked i Maria Kirchental i Salzburger Saalachtal et oplagt sted at besøge. Her kan familien komme i julestemning og de yngste kan sende deres ønskelister fra engleposthuset. Julemarkedet ligger ved prilgrimskirken, der er med til at skabe en helt speciel atmosfære på julemarkedet, der holder åbent anden og tredje weekend i adventstiden.
Share