Tips til hvordan du kan rejse billigere i 2023

Tips til hvordan du kan rejse billigere i 2023

Den globale økonomiske usikkerhed gør at mange rejsende tænker lidt ekstra over hvordan man bedst sparer penge i forbindelse med sine rejser. Dog vil majoriteten (58%) af danskerne stadig gerne prioritere det at tage på ferie, og i denne forbindelse er portalen Booking.com kommet med nedenstående tips til hvordan man kan spare penge når du booker din næste rejse.

Hvornår?
Der er mulighed for at spare både når det gælder hvornår du booker og hvornår du rejser.  I 2023 vil millennials verden over planlægge flere rejser i sidste øjeblik (53%), mens de ældre generationer vil finde tryghed i at planlægge i god tid for også at finde et godt tilbud (60% blandt generation X og 54% blandt babyboomerne). Rejsende der er på udkig efter tilbud i sidste øjeblik, kan drage fordel af Booking.coms late escape-tilbud. Du kan få mindst 15% rabat på udvalgte overnatningssteder med mærkaten “Late escape-tilbud” for ophold med udtjekning senest 3. januar 2023.
Der er også gode tilbud at finde hvis du lægger din rejse på bestemte tidspunkter. Hvis du rejser midt på ugen, kan du som regel finde et godt tilbud, og så kan du også være heldig at der er færre turister. Er du på udkig efter et roligere og billigere ophold, kan du således nyde et mere stille tempo med færre mennesker og samtidig spare penge.

Hvor?
2023 bliver året hvor ekstreme vejrforhold får indflydelse på hvor de rejsende vil hen – 43% af danske rejsende siger at klimaforandringerne får betydning for hvordan de planlægger deres ferie. Andre bliver mere kreative med deres rejser ved at planlægge længere omveje eller overveje rejsemål uden for højsæsonen (48%) for at få pengene til at række længere.

Rejsende der går med disse tanker, kan overveje at besøge rejsemål på Booking.coms liste med populære rejsemål for 2023 på mindre travle tidspunkter. Hvis du gerne vil til Bolzano i Italien, kan du overveje at tage dertil i april og nyde en solrig gåtur gennem vinmarkerne uden sommerens mange turister eller i oktober med mere vinterlige omgivelser i Dolomitterne uden den sædvanlige trængsel på løjperne. Er du interesseret i at besøge Querétaro i Mexico, kan du overveje at booke i de mere regnfulde måneder, september og oktober, hvor det er billigere end i de mere tørre måneder.

Hvordan?
At booke det hele samme sted giver ikke kun en mere enkel oplevelse, det kan også være en god måde at gøre brug af loyalitetsprogrammer og tilbud når du booker. Det er en afprøvet strategi blandt de 40% af danske rejsende som gerne vil have mest muligt ud af deres apps og loyalitetsprogrammer når de skal rejse i 2023. Ved at bruge Booking.coms loyalitetsprogram, Genius, kan du få adgang til nye niveauer samt rabatter og rejsefordele der aldrig udløber. Du skal blot logge ind på din Booking.com-konto og holde øje med Genius-logoet for at finde fordele og rabatter.

Med lidt snilde kan 2023 blive året hvor snedige rejsende fortsat har mulighed for at prioritere rejser, men hvor rejsende er mere opmærksomme end før på at få mest muligt ud af rejsebudgettet.

Share