Must see i Finland: Tampere Market Hall

Must see i Finland: Tampere Market Hall

Er du på besøg i finske Tampere, så skal du ud over at nyde saunaerne, sørge for at ligge vejen forbi Tampera Market Hall.

Stemningen og historien rammer dig lige i ansigtet, når du går ind af den smukke hovedindgang og træder ind på Tampere Market Hall i centrum af den smukke finske by. Det er som at blive sendt tilbage i tiden. Tilbage til dengang, hvor der var tid, overskud og fokus på kvalitet. Til dengang hvor det at handle ind også var en social ting og en oplevelse i sig selv.

Udvalget af ost er imponerende hos Tampera Market Hall

Tampere Market Hall emmer af historie. Og faktisk har indretningen af stedet ikke forandret sig siden det blev bygget i 1901. Arkitekturen i bygningen er en oplevelse i sig selv, og den skal du huske at nyde. Der er tre hovedgange i markedet, og i disse er butikkerne inddelt i små og virkelig hyggelig butikkermoduler. 172 moduler findes i alt. Nogen butikker fylder mere end et modul, men det hele er harmonisk og i øvrigt meget pænt og ordentligt.
Du kan hos Tampere Market Hall få alt i mad, både meget lokale produkter, som den traditionsrige sorte finske pølser, men også mad fra eksotiske steder, fra andre steder i verden.

Chokolade er oplagt at nyde i Tampere Market Hall 

Du kan købe blomster, tøj, sko og meget andet. Overalt er der dog fokus på kvalitet og den ekstra oplevelse, der er ved at købe en vare hos en person, der har forstand på det de sælger. Og som tydeligt nyder den personlige kontakt ved en handel.

Du kan også blot besøge Tampere Market Hall for at nyde en kop kaffe, og en lækker lokal kage. Som de faktisk har i Finland. Eller bare gå en tur og nyde det smukke sted og de mange indtryk, der kommer væltende. Det er dumt at snyde dig selv for den oplevelse, hvis du er i Tampere.

Husk i øvrigt at nyde at der ikke er noget store forretningskæder i markedet. Det hele er ejet at de lokale myndigheder, og de tillader ikke kædeforretninger i Tampere Market Hall. Det gør kun oplevelsen endnu bedre.

Share