Rejsemål med få turister: Bilbao i Spanien

Rejsemål med få turister: Bilbao i Spanien

Trænger du til en pause fra de sædvanlige populære rejsemål som Paris, London, Tokyo, Barcelona og Bangkok? Vil du gerne opleve noget, der er mindre kendt, men lige så spændende? Næsten halvdelen af de danske rejsende (48%) siger ifølge en undersøgelse fra Booking.com, at deres motivation for at rejse er at besøge steder, de ikke før har været, så Booking.com har dykket ned i sine data fra rejsende for at finde alternative rejsemål, der er værd at opleve, og som har samme stemning, oplevelser og spænding, men færre mennesker. 

Vi bringer her på VilGerneleve.dk løbende information om en række af disse alternative rejsemål. Her om Bilbao i Spanien.

BilbaoSpanien
Overvejer du at besøge en anden by i Spanien end Barcelona, og vil du stadig gerne have adgang til kunst, kultur og lækker mad? Så er Bilbao måske svaret. Der er selvfølgelig intet der slår denne bys rige arkitektoniske historie som afspejles i Guggenheim-museet, der også er hjemsted for nogle af de førende kunstsamlinger fra det 20. og 21. århundrede. Udover den legendariske arkitektur kan du nyde byens skønne baskiske køkken. Forestil dig alt fra grillet kød til lokale specialiteter, f.eks. marmitako, en gryderet med tun, kartofler, chili og løg. Foodies vil også værdsætte dette baskiske madlavningskursus med pintxos og tapas i Bilbao. Det giver et godt indblik i, hvordan man laver traditionelle tapas fra den baskiske region, og man får selvfølgelig mulighed for at smage dem også. Hvis du er til historie, kan du dykke ned i byens komplekse fortid på denne historiske byvandring i Bilbao. Her får du chancen for at gå gennem nogle af byens ældste områder sammen med en guide, der fortæller om den lokale kultur og traditioner.

Her skal du bo: Nyd et afslappende ophold på Radisson Collection Bilbao, hvor servicen er i verdensklasse. I restauranten på stedet serveres a la carte-morgenmad, og i den skønne bar laver de lækre cocktails. Hvis du er interesseret i at lære Bilbao bedre at kende, kan personalet i udflugtsskranken på overnatningsstedet hjælpe til med at arrangere naturskønne byvandringer, sightseeing og billetter til seværdigheder.

Share