Anderledes madmarked: Chinchilla MelonFest i Chinchilla, Australien

Anderledes madmarked: Chinchilla MelonFest i Chinchilla, Australien

Ifølge data fra Booking.com søger størstedelen (80%) af de danske rejsende autentiske oplevelser, der afspejler den lokale kultur, når de rejser. Med dette i tankerne og for at inspirere rejsende, der godt kunne tænke sig nogle mere usædvanlige oplevelser har Booking.com fundet frem til en række anderledes madmarkeder, der er værd at besøge, og som vi præsenterer her på VilGerneLeve.dk. I dag Chinchilla MelonFest i Chinchilla, Australien.

Chinchilla MelonFest i Chinchilla, Australien
Denne sjove og ikoniske melonfestival finder sted hvert andet år i februar i byen Chinchilla, Queensland, som er kendt som Australiens ‘melonhovedstad’. 

I løbet af festivalen kan du opleve forskellige aktiviteter, der involverer meloner på forskellige kreative måder, såsom melonski, melon Iron Man, melonkastning og en melonfrø-spyttekonkurrence, blandt mange andre aktiviteter centreret omkring meloner. Den næste MelonFest afholdes i februar 2025, så hvis du er fascineret af denne melonfejring, har du god tid til at planlægge din tur down under og sikre dig billetter til denne spektakulære begivenhed. 

Share