Rejsemål for dig der elsker te: Darjeeling i Indien

Rejsemål for dig der elsker te: Darjeeling i Indien

Mmm, te – den beroligende bryg elsket af mange rundt om i verden. Den 21. maj er den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler VilgGerneLeve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her om Darjeeling i Indien

Darjeeling-regionen i Vestbengalen er kendt for sine mange teplantager – de har over 80 af dem, og de strækker sig over flere hektar. Ved bjergenes udløb ligger de smaragdgrønne teplantager, der producerer te med en så intens aroma og smag, at den ofte kaldes for “teens champagne”. Besøgende kan tage på en udflugt til Darjeeling-plantagerne, deltage i en tesmagning og udforske plantagerne og nyde de karakteristiske smage. Derudover kan man beundre verdens tredjestørste bjerg, Khangchendzonga, besøge buddhistiske klostre og køre på den 140 år gamle Darjeeling-jernbane, Darjeeling Himalayan Railway.

Her skal du bo: Dybt forskanset i den hyggelige lille by, Darjeeling, Indien, ligger Arcadia Heritage Resort – et varmt, roligt og indbydende sted. Dette røgfri overnatningssted ligger kun en kort køretur fra verdenskendte seværdigheder som Tiger Hill-bjerget, Mahakal-templet og Himalayan Mountaineering Institute, der blev grundlagt i 1954 for at fremme bjergbestigning som sportsgren. Værelserne på stedet er behagelige og har skrivebord, plads til bagageopbevaring og egen balkon med udsigt til byen. De morgenfriske vil sætte pris på den gratis morgenmad med både buffet, a la carte og kontinentale valgmuligheder. Fra solterrassen kan du nyde solen og den fantastiske bjergudsigt.

Share