Nye events i Sälen denne sommer

Nye events i Sälen denne sommer

Ud over Vasaloppet Bike Festival i Sälen, som er en nyhed, du kan læse om på nedenstående link, er der flere andre nye og spændende event i svenske Sälen i Dalarna i løbet af sommeren og efteråret.

Sälen er normalt en skidestination ejet af SkiStar, Nordens største udbyder af skiferie. Men om sommer er der masser af andre muligheder end ski.

Et helt nyt arrangement er Women’s Mountain Bike Weekend 5.-7. juli i Lindvallen, Sälen. Dette er også et samarbejde mellem Vasaloppet og SkiStar, som sammen med cykelklubben og fællesskabet SHe Rides arbejder for at få flere kvinder til at begynde at cykle gennem en inspirerende cykelweekend i Sälen. Hovedtræner i weekenden er Jessica Clarén, officiel Vasalopps-træner, elitecykelrytter og grundlægger af SHe Rides.

I juni er der desuden premiere på 262 Scandinavian Mountains Gravel Route – et grusvejseventyr for gravelcyklister i fjeldlandskabet mellem Sälen og Trysil. Oplev to lande og seks udfordrende cykeletaper på to dage, totalt 262 kilometer udfordrende cykling gennem naturparker, langs vandfald og op ad bjerge.

Eller tag ganske enkelt til Vasaloppet Bike Festival, som du kan læse om i nedenstående.

Flere cykelevents

Hemsedal Trail Daze 4-7 juli

Åre Bike Festival 5.-7. juli 

Utflukt Terrängcykelfestival Trysil Bike Arena bliver 10 år i år og fejrer det med et stort og spændende event 20.-23. juni. 

Mountainbikecamp 2024 er en camp for unge, der vil udvikle deres færdigheder og have det sjovt med andre unge cykelryttere. 

Sommer- og efterårssæsonen i Sälen fra 6. juni til 3. november

Share