Rejsemål for dig der elsker te: Cameron Highlands

Rejsemål for dig der elsker te: Cameron Highlands

Den 21. maj var den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler VilgGerneLeve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her om Cameron HighlandsMalaysia

Cameron Highlands er rig på traditioner relateret til te og kendt for sine imponerende smaragdgrønne teplantager og fantastiske bjergudsigt. Teplantagen Bharat Tea producerer nogle af verdens førende temærker, herunder Cameroon Valley, der har smage inspireret af Sri Lanka og Sydindien. Stil tørsten hos en af plantagens tehuse med en særlig “high tea”, og tag på vandretur i Mossy Forest med frodigt, bakket terræn, træer dækket af mos, et rigt dyreliv og eksotiske planter.

Her skal du bo: En kort køretur fra Bharat Tea ligger Heahtitude, et vintage pensionat med moderne faciliteter. Besøgende kan nyde aktiviteter i Cameron Highlands såsom vandre- og cykelture i Mossy Forest, hvor man også kan finde rafflesia – verdens største blomst. Tilbage på overnatningsstedet kan du slappe af om aftenen på den smukke terrasse, der vender ud mod floden.

Share