Branäs klar til sommersæsonen

Branäs klar til sommersæsonen

Branäs i Värmland er blandt danskernes favoritdestinationer om vinteren. De senere år er destinationen også blevet et rigtigt populært sted at besøge om sommeren. Det er blandt andet populært at tage til Branäs for at cykle i terrænet. Om en uge åbner Branäs for sommersæsonen.

“Lige nu har vi flere medarbejdere, som arbejder for at forbedre cykelstierne. Vi gør alt fra mindre justeringer i forhold til sidste år til at bygge store dele af Nintendo Lands cykelruten om, så oplevelsen bliver bedre”, fortæller Patrick Buhrhall-Nilsson, der er områdechef i Branäsgruppen.

For uden cykling tilbyder Branäs også vandring, udendørsservering, og andre udendørsaktiviteter som passer til alle aldre og interesser. Og overnatningsstederne ligger direkte ud til cykelruterne.

“Det skal være enkelt og bekvemt. Vi vil have at Branäs skal være et sted, hvor man skaber minder året rundt. Det er fantastisk at se at anlægget er i fuld gang næste hele året”, lyder det blandt andet for kommercielt chef Mikael Elford.  

Share