Indbydende by: Jaisalmer i Indien

Indbydende by: Jaisalmer i Indien

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed. Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk. I dag Jaisalmer i Indien.

JaisalmerIndien
Byen er kendt som “den gyldne by” på grund af det gule sand og de gule sandsten, der er brugt til bygningerne i byen. Det er en rustik destination i den vestindiske delstat Rajasthan i hjertet af Tharørkenen. Byens mest ikoniske vartegn er Jaisalmer Fort, der omfatter syv templer inde i et fort, og som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er et af de få forter i verden, hvor noget af byens befolkning stadig bor. Det ligner et kæmpe sandslot, der dukker op i ørkenen, hvilket gør det til en spektakulær seværdighed at besøge. De rejsende kan udforske mere af byen og dens livlige kultur på den guidede byvandring Jaisalmers kultur og arv og udforske nogle af byens skjulte steder. 

Her skal du bo: 
Jaisalmer er også kendt for sin ørken, og de besøgende bør overveje at sove ude i ørkenen når de er i Jaisalmer, for at få en helt utrolig og uforglemmelig oplevelse. Helsinki Desert Camp ligger i de gyldne sandklitter i Jaisalmer og er en komfortabel lejrplads, hvor gæsterne kan sove i luksuriøse telte under stjernerne og den uendelige himmel. Gæsterne kan tage på en række forskellige ørkeneventyr og safarier i løbet af dagen og komme tilbage til lejrpladsen for at opleve en helt enestående solnedgang, mens de sidder ved et bål og nyder autentiske indiske delikatesser.

Share