Rejsemål med få turister: Hanoi i Vietnam

Rejsemål med få turister: Hanoi i Vietnam

Trænger du til en pause fra de sædvanlige populære rejsemål som Paris, London, Tokyo, Barcelona og Bangkok? Vil du gerne opleve noget, der er mindre kendt, men lige så spændende? Næsten halvdelen af de danske rejsende (48%) siger ifølge en undersøgelse fra Booking.com, at deres motivation for at rejse er at besøge steder, de ikke før har været, så Booking.com har dykket ned i sine data fra rejsende for at finde alternative rejsemål, der er værd at opleve, og som har samme stemning, oplevelser og spænding, men færre mennesker. 

Vi bringer her på VilGerneleve.dk løbende information om en række af disse alternative rejsemål. Her om HanoiVietnam.

Er du på udkig efter et alternativ til populære Bangkok, der er kendt for sine spirituelle tilflugtssteder og smukke strande? Måske er det Hanoi du søger. Vietnams hovedstad er ideel for rejsende, der er glade for wellness og samtidig ønsker et rejsemål, hvor der sker noget. Og der sker altid noget på Hanois livlige gademarkeder, hvor der sælges lokale specialiteter. Næsten halvdelen (48%), ifølge Booking.com undersøgelse, af de danske rejsende er mere interesserede i at lære et rejsemåls vigtigste retter at kende end de tidligere har været, så denne guidede streetfood-tur er oplagt for “kulinariske arkæologer”, der ønsker at smage den lokale mad. Her har du en velinformeret guide ved din side til at give et indblik i Hanois streetfood-historie samt de ingredienser og krydderier, der er med til at gøre dem så smagfulde. Vil du gerne udforske byen endnu mere? Denne heldagstur i Hanoi giver dig en unik mulighed for at opleve byen sammen med de lokale og på den måde virkelig fordybe dig i deres skikke og traditioner. Ledsaget af en guide, der virkelig kender lokalområdet, kan du også besøge Hoàn Kiếm-søen, der er beundret for sit fængslende landskab og afslappende stemning, samt Litteraturens Tempel, der er kendt som det første nationale universitet i Vietnam.

Her skal du bo: I hjertet af Hanoi ligger Old Quarter View Hanoi Hostel, der har værelser med en fantastisk udsigt til byen. Dette overnatningssted har en praktisk beliggenhed tæt på berømte seværdigheder og restauranter. Det er også tæt på de livlige natmarkeder, hvor du kan finde alt fra lokalt håndværk til tøj, souvenirs og fristende streetfood.

Share