De Kanariske Øer har noget for enhver smag

De Kanariske Øer har noget for enhver smag

Fra Gran Canarias gyldne sandklitter til La Graciosa’s fredfyldte strande – hver af de otte kanariske øer byder på unikke oplevelser for enhver smag

Gran Canaria – noget for enhver smag
På Gran Canaria er der noget for enhver smag, lige fra gyldne sandklitter til frodige skove inde i landet. Det er også her, man finder øgruppens hovedstad, La Palmas, hvor der venter kulturoplevelser, shopping, restauranter og natteliv. Man kan også besøge den brede sandstrand Playa del Inglés, hvor man kan slappe af eller leje udstyr i strandens vandsportscenter.

Tenerife – det bedste fra to verdener
Tenerife er den største af De Kanariske Øer, og den byder både på fantastiske naturoplevelser og et spændende byliv. Her kan man opleve Teide, som er verdens tredje største vulkan og Spaniens højeste bjerg, og her kan man vandre i de vulkanskabte landskaber. På øen venter også livlige byer som Playa de Las Américas, hvor man kan nyde den afslappende stemning på stranden om dagen, for senere at se det blive forvandlet til et pulserende natteliv.

Lanzarote – Naturen former kulturen
På Lanzarote kan man opleve en unik kombination af natur og kunst. I løbet af 1900-tallet skabte kunstneren César Manrique flere spektakulære værker og seværdigheder i symbiose med øens natur. Nogle af de mest kendte værker er grotten Jameos del Agua og udsigtspunktet Mirador del Rio. På øen kan man også opleve vulkanlandskaber og besøge lavamarkerne i Timanfaya Nationalpark.

Fuerteventura – Et paradis for strandløver
Leder man efter den perfekte destination til den perfekte strandferie, er Fuerteventura et oplagt valg. Øen byder nemlig på kilometerlange strande med krystalklart vand, herunder de populære strande Corralejo og Costa Calma, hvor strandløver og vandhunde kan boltre sig. Fuerteventuras vejrforhold har også gjort øen til et mekka for vind- og kitesurfere.

La Palma – Den grønne ø
La Palma bliver ofte også kaldt ’La Isla Bonita’, som på dansk kan oversættes til ’den smukke ø’. La Palma er nemlig den frodigste og grønneste af De Kanariske Øer, og den er et paradis for naturelskere og vandrere, som kan udforske øen ad de mange vandreruter, der går gennemlandskabet og byder på fantastisk udsigt.

La Gomera – Oplev UNESCO Verdensarv
Vil man opleve unik natur og smukke, uberørte strande, så er La Gomera det helt rette valg. Her kan man besøge Garajonay Nationalpark, som er noteret på UNESCOs Verdensarvsliste og kendt for sine fantastiske vandremuligheder. Man kan også tage en tur til Øens hovedstad, San Sebastián de La Gomera, hvor farverige huse, åbne træbalkoner og arkitektoniske terrasser skaber en charmerende stemning i byen.

El Hierro – En lille ø med stor biodiversitet
El Hierro er den mindste af De Kanariske Øer, og den er kendt for sin bæredygtige turisme og uberørte natur med klipper, dybe skove og krystalklart vand. Omkring øen kan man opleve et fantastisk undervandslandskab, der tiltrækker dykkere fra alle verdenshjørner. 

La Graciosa – ferie i rolige omgivelser 
La Graciosa er den mindst befolkede af De Kanariske Øer, så her kan man holde ferie i rolige omgivelser. Øen ligger en halvtimes sejltur fra Lanzarote, og den byder på hvide strande, turkist vand og en tropisk feriestemning.

Share