Fantastisk lufthavn: Hong Kong

Fantastisk lufthavn: Hong Kong

At rejse handler lige så meget om rejsen som om destinationen, og selvom rejsende normalt er gladest når de ankommer til deres feriested, kan lufthavnene være en spændende del af oplevelsen. Men ikke alle lufthavne er skabt lige, og selvom en transitrejse eller et forsinket fly kan være stressende og udmattende, er der dem der hæver oplevelsen fra noget der skal udholdes til noget fornøjeligt med episke pools på taget, kunstgallerier og indendørs skove med wow-faktor. 16% af danske rejsende siger, at længden på transittiden påvirker deres beslutninger om booking af flyrejser. I samarbejde med Booking.com præsenterer vi på VilGerneLeve.dk en række af verdens mest fantastiske lufthavne. I dag Hong Kongs internationale lufthavn.

Hongkong Internationale Lufthavn – Hongkong
Lange mellemlandinger lyder ikke så belastende, når lufthavnen har en virtuel golfbane, en luksusspa og et Aviation Discovery Center med en flysimulator, hvor rejsende kan udleve drømme om at blive pilot. Lufthavnen huser endda verdens første lufthavnsbaserede IMAX-biograf, der tilbyder en fantastisk filmoplevelse og opfylder behovene hos en femtedel (20%) af globale rejsende, der siger at de håber mest på en biograf i lufthavnen. Derudover er der et arbejdsområde med liggestole og meditationszone, og familier der rejser med børn, kan underholde dem i Buzz Zone, hvor interaktive spil og en legeplads får ventetiden på næste fly til at suse afsted. Denne store og pletfri lufthavn forbinder rejsende med næsten 200 rejsemål i hele verden og fungerer som bro mellem den livlige storby og steder rundt om i verden. For at få et indtryk af Hongkong kan de rejsende spise lækre nudler og fristende dumplings eller tage op på tagterrassen og nyde udsigten over øen Chek Lap Kok. 

Her skal du bo: 
Beliggende på bredden af Det Sydkinesiske Hav og en gratis 5 minutters køretur fra lufthavnen finder man Hong Kong SkyCity Marriott Hotel. Dette smarte overnatningssted er særdeles rummeligt, og samtlige værelser har et veloplyst arbejdsområde. Gæsterne kan få ny energi på en af de 5 restauranter, der serverer asiatiske og internationale retter, besøge det døgnåbne fitnesscenter eller slappe af i den luksuriøse spa. Dette hotel er en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram og er lige så fokuseret på at tilbyde sine gæster et mere bæredygtigt ophold, som det er på at tilbyde behagelige ophold. De gør en betydelig indsats for at reducere madspild og tilbyde en oase af grønne områder.

Share