Indbydende by: Uzés i Frankrig

Indbydende by: Uzés i Frankrig

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed. Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk. I dag Uzés i Frankrig.

UzèsFrankrig
Bienvenue à Uzès, en malerisk by i centrum af Provence i det sydlige Frankrig. Landsbyen er karakteriseret af sin middelalderstil, brostensbelagte gader og historiske charme og udstråler elegance og en rig kulturarv. Nogle af de mest velkendte seværdigheder i Uzès inkluderer det ikoniske Château Ducal, den primære katedral og Place aux Herbes – et livligt bytorv omringet af caféer og markedsboder. Du oplever bedst Uzès ved at fare vild i de smalle gyder og opdage de mange kunstbutikker og kunstgallerier. Byen fungerer også som port til de smukke landskaber i Gard-regionen, der er kendt for sine vinmarker og olivenlunde. Rejsende, der overvejer at besøge steder i juli, kan opleve Les Nuits Musicales d’Uzès – en velkendt musikfestival med scener rundt om på alle byens historiske steder.

Her skal du bo: 
Boutique Hôtel Entraigues er det perfekte sted for dem, der ønsker at bo midt i den historiske bymidte i Uzès. Overnatningsstedet var tidligere et palæ fra det 15. århundrede og er nu et luksuriøst boutique-hotel i nærheden af Pont du Gard. Gæsterne kan nyde godt af en panoramaterrasse med en perfekt udsigt over Fenestrelle-tårnet og en udendørspool der er åben mellem april og oktober. Hvis du har bil, kan du besøge Musée de la Romanité i den nærliggende by Nimes og lære mere om dengang området blev regeret af romerne.

Share