Nyt CO2-besparende julefly på vingerne den 22. december

Nyt CO2-besparende julefly på vingerne den 22. december

22.000 danskere vælger i år at tage på charterferie for at tilbringe jul og nytår med sand mellem tæerne. Godt 6.000 gæster med rejsebureauet Spies – og langt de fleste til Gran Canaria, hvor 160.000 danskere gennem årene har fejret jul med Spies. Også Spies’ fabriksnye Airbus A321neo-fly fra Sunclass Airlines tager turen til Gran Canaria. Det sker på fredag den 22. december, som bliver den allerførste flyvning med gæster. Det fejrer Spies og Sunclass Airlines med lidt særlig julestemning ombord.

På fredag har Spies valgt at skrue ekstra op for julestemningen ombord, når de byder 212 gæster velkommen på et helt særligt Sunclass fly fra København til julefavoritten over dem alle, Gran Canaria. Det er nemlig det allerførste Airbus A321neo-fly, som er fabriksnyt og udleder 20 procent mindre CO2 end det fly, det erstatter. Og dermed er Spies’ mission om at nedbringe CO2-påvirkningen med 25 procent i 2030 kommet et vigtigt skridt nærmere. For bare en uge siden havde selskabets andet A330neo-fly med en CO2-besparelse på 23 procent sin første flyvning. Her gik turen til Phuket i Thailand.

Selvom danskerne rejser væk, vil de gerne fejre jul
For mange er jul på mere sydlige breddegrader en tradition, der er kommet for at blive. På Spies’ egne familie- og voksenhoteller, Sunwing Family Resorts, O.B.C. by Sunwing og Sunprime Hotels, arrangeres der julefejring for dem, der ønsker det, hvilket er et populært indslag blandt alle gæster, der vælger at fejre jul i udlandet. Og nu kan man altså tyvstarte julen allerede, når man stiger ombord på denne helt specielle jomfruflyvning på fredag i København.
”For mange er de klassiske juletraditioner blevet synonyme med palmer, sol og sand mellem tæerne. Vi kan også se, at det er den tid på året, hvor mange benytter lejligheden til at rejse sammen på tværs af generationer med bedsteforældre, børn og børnebørn og venner. At få kvalitetstid sammen er måske den bedste julegave, man kan give hinanden”, siger Sofie Folden Lund og glæder sig til at der bydes velkommen til gæsterne fredag morgen, hvor besætningen ombord vil sikre julestemning fra det minut, man træder ombor

Share