På ski og til storbyer i vinterferien fra Billund

På ski og til storbyer i vinterferien fra Billund

Der er udsigt til en travl vinterferie i Billund Lufthavn, og særligt fra torsdag til søndag i uge seks forventer Vestdanmarks internationale lufthavn høj rejseaktivitet. Nogle af årets mest populære destinationer er London og Oslo.

Selvom vinterferien ikke er årets mest travle periode, er der alligevel mange gæster, der skal på ferie udenlands. Størstedelen rejser afsted inden uge syv begynder, og Billund Lufthavn forventer 30.000 rejsende i terminalen fra torsdag til søndag i uge seks. Det er høj rejseaktivitet på niveau med sidste år.

Forskellige rejser hitter
I Billund Lufthavn er KLM til Amsterdam, Lufthansa til Frankfurt og München og de mange andre netværksselskaber blandt de mest attraktive flyruter, fordi de åbner op til hele verden. Det er det selvfølgelig også op til vinterferien, men derudover er det feriedestinationer, hvor man kan stå på ski eller have en kulturel storbyferie:

“Vi ser fortsat en stor fremgang på netværksselskaberne, og det byder vi velkommen med åbne arme. Vinterferie med koldere klima som Milano og Salzburg hitter for de skirejsende, Gran Canaria er igen blandt de mest populære varmedestinationer, og så topper London på citybreak ferieformen”, forklarer Jesper Klausholm, der er direktør for Ruteudvikling, Marketing og Kommunikation hos Billund Lufthavn.

Share