Rejsetendens for 2024: Fleksibilitet

Rejsetendens for 2024: Fleksibilitet

Rejseselskabet TUI har nørdet data og kigget i krystalkuglen for at blive klogere på, hvordan danskerne kommer til at rejse i 2024.

TUI er kommer frem en række rejsetendenser, som vi løbende beskriver her på VilGerneLeve.dk og på vores søstersite Bangeforikkeatleve.dk. I dag Fleksibilitet.

Fleksibilitet
Det bliver mere populært at skræddersy rejsen og benytte rutefly til det formål. Komponenter som afrejsetidspunkt, transport, indkvartering og aktiviteter vælges omhyggeligt og pakkes ind i en skræddersyet pakkerejse. Allerede nu ser TUI en stor stigning i bestillinger af ruteflyvninger til sommeren på 74 procent sammenlignet med almindelige charterflyvninger, som er steget 16 procent.

”Muligheden for at sammensætte en rejse hvor hotel, fly og udflugter udvælges efter behov, bliver mere og mere populært. Det er ikke alle, der ønsker at tage med en charterafgang og benytte et produkt, som vi har sammensat for dem, og derfor ser vi ind i et 2024, hvor der fortsat er stor interesse for selv at skræddersy rejsen ved at udvælge specifikke ruteflysafgange og hoteller, som vi har til rådighed,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI. 

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over.

Share