Alternativ overnatning i Vestsverige: Boutique hotel og glamping

Alternativ overnatning i Vestsverige: Boutique hotel og glamping

Vestsverige må være Sverigesmester i anderledes overnatningssteder i naturen, og der kommer nye muligheder til igen i år. Stederne byder på alt fra trætopshuse, en hytte, der hænger på en klippe, til historiske bygninger, der er forvandlet til et hotel i smukke omgivelser. I Vestsverige kan man opleve de naturskønne omgivelser og den kulturelle rigdom, kombineret med komfortable og enestående overnatninger. Vil præsenterer en række af dem her på VilGerneLeve.dk. I dag om Dahlbogården.

Boutique hotel og glamping ved Dahlbogården
Dahlbogården er hjemsted for både en interiørbutik, en restaurant, en smuk have og nu også et nyt boutiquehotel, Magasinet, der har tre dejlige, komfortable dobbeltværelser i det ombyggede gamle kornmagasin. Der er også to arkitekttegnede glampingtelte i træ, med dobbeltseng og udsigt over vandet.

En á la carte-morgenmad bestilt dagen før med lækre omeletter, hjemmebagt brød, forfriskende smoothies eller varme scones med hjemmelavet marmelade kan spises i restauranten eller leveres til glampingteltet.

Dahlbogården ligger 10 kilometer øst for Alingsås, hovedstaden for svenskernes foretrukne måltid, fika, altså kaffe og kage, og cirka 60 kilometer øst for Gøteborg. Den flotte vandringsrute Gotaleden, der starter i Gøteborg, åbner 4. maj en ny etape til Vårgårda, der går lige uden for Dahlbogården. 

Læs mere om Dahlbogården

Share