Rejsemål med sjovt navn: Batman i Tyrkiet

Rejsemål med sjovt navn: Batman i Tyrkiet

Det er snart 1. april. I samarbejde med Booking.com deler vi derfor her på VilGerneLeve.dk en række rejsemål, der har et sjovt navn. I dag Batman i Tyrkiet.

BatmanTyrkiet
Superheltefans kan tage en tur til livlige Batman, en by i det sydøstlige Tyrkiet. Selvom byen er kendt for at være et industrielt centrum, er der intet, der slår charmen ved stedets navn. Før 1940’erne var det en beskeden by kaldet Iluh, men da olieindustrien begyndte at udvikle sig, blev navnet ændret til “Batman”, der på tyrkisk betyder “nedsunket”, da regionen var kendt for sine oversvømmelser. Byen skal dog ikke undervurderes. Den har en rig historisk og kulturel betydning takket være arkæologiske byer som Hasankeyf, hvor man finder huler, moskeer og gamle bygninger, der har været beboet i tusindvis af år. Udover ​​stedets rige historie er der også den utrolige natur, der omfatter den smukke Tigris-flod, der løber gennem Batman-provinsen, og som var afgørende for udviklingen af ​​gamle civilisationer som assyrerne og babylonierne. 

Her skal du bo: Få et spændende ophold på Ramada Plaza By Wyndham Batman, der har et stort udvalg af wellnessfaciliteter såsom et tyrkisk bad, det perfekte middel til at rense og afstresse kroppen, en indendørs pool til gæster der gerne vil svømme, samt en sauna. Gæsterne kan også nyde godt af en morgenbuffet på overnatningsstedets restaurant, der tilbyder et lækkert udvalg af franske, græske og italienske retter. Bagefter kan gæsterne besøge det nærliggende indkøbscenter Erzenia, hvor der er luksusbutikker, lækre kaffebarer og restauranter.

Share