Disse skidestinationer er mest anbefalet

Disse skidestinationer er mest anbefalet

Skisæsonen er stadig i fuld gang os. Mange danskere begiver sig mod bjergene, samtidigt søger en del skielskere inspiration og nye pister og sneklædte bjerge. For at hjælpe skielskende rejsende med rejseinspiration og finde et fantastisk nyt skisportssted, har Booking.com kigget i sin database og præsenterer nu de mest anbefalede destinationer i hele Europa for langrend og alpint skiløb.

Øverst på listen over destinationer, der er mest anbefalet til alpint skiløb af globale rejsende, er Zermatt i de schweiziske alper, en overdådig skidestination og perfekt for folk, der leder efter en luksuriøs skitur med alt hvad det indebærer. På listen finder vi også nogle mere ukendte skidestinationer. Blandt andet de skjulte perler Zakopane i det sydlige Polen og Bansko i det vestlige Bulgarien, som kan tilbyde mere budgetvenlige destinationer til nye skioplevelser. 

En anden mindre kendt destination, når det kommer til skiløb, er Andorra la Vella, hovedstaden i den lille europæiske nation Andorra i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien. Udover at være tæt på skønne skiområder, kan du drage fordel af den toldfrie shopping og de talrige butikker, der ligger i den maleriske hovedstad. En anden spændende, og også toldfri skidestination er Livigno, der ligger tæt på den schweiziske grænse og i hjertet af de italienske alper. Denne charmerende italienske destination er fantastisk til rejsende, der leder efter en La Dolce Vita-skioplevelse med smuk panoramaudsigt over bjergene, shopping og udendørsaktiviteter i sneen.

Topdestinationer for alpint skiløb:

1. Zermatt, Schweiz
2. Sölden, Østrig
3. Zakopane, Polen
4. Bansko, Bulgarien
5. Andorra la Vella, Andorra
6. Chamonix Mont-Blanc, Frankrig
7. Livigno, Italien
8. Kaprun, Østrig

Når vi ser på listen over de mest anbefalede destinationer for langrend, finder vi mange destinationer i Østrig og Finland, som de rejsende kan lade sig inspirere af. Deriblandt det anerkendte langrendscenter Seefeld i Tyrol, som har været vært for de olympiske vinterlege flere gange, og den store finske skidestination Levi i Lapland, som byder på en række vinteraktiviteter i det eventyrlige vinterlandskab, hvor du kan prøve en snescooter og besøge rensdyrfarme.

Topdestinationer for langrend:

1. Seefeld in Tirol, Østrig
2. Levi, Finland
3. Ramsau am Dachstein, Østrig
4. Harrachov, Tjekkiet
5. Saariselkä, Finland
6. Äkäslompolo, Finland
7. Ruka, Finland
8. Vuokatti, Finland
9. Geilo, Norge
10. Leutasch, Østrig

Share