Du kan fejre skudår på Storbritanniens ældste cocktailbar

Du kan fejre skudår på Storbritanniens ældste cocktailbar

Hvert fjerde år giver jordens kredsløb om solen os en ekstra dag den 29. februar. Julius Cæsar introducerede skudår for mere end 2.000 år siden for at holde kalenderåret synkroniseret med det astronomiske år og årstiderne. I årenes løb har dette fænomen medført en masse sjove og vidunderlige traditioner. Da 2024 er et skudår, og det at opleve en anden kultur er en stor motivationsfaktor for at rejse for næsten halvdelen af de danske rejsende, deler vi på VilGerneleve.dk i samarbejde med Booking.com et par sjove skudårstraditioner fra hele verden. I dag om en cocktail i London.

29. februar er den perfekte anledning til at skåle for skudåret, og de rejsende kan fejre det med stil med en cocktailtradition i London. I 1928 opfandt Harry Craddock, en bartender, der arbejdede på Savoy, en cocktail for at markere hotellets fejring af skudåret. Denne bittersøde drink er lavet af gin, appelsinlikør, sød vermouth og lidt citronsaft og siges at være ansvarlig for flere frierier end nogen anden cocktail, der nogensinde er blevet opfundet. I dag kan de besøgende tage til dette tidløse hotel og den historiske American Bar, som er den ældste overlevende cocktailbar i Storbritannien, og smage på både gamle og nye cocktails. London byder på oplevelser for alle og enhver, med alt fra museer i verdensklasse til betagende shows i West End – alt sammen tæt på dette eksklusive hotel. De rejsende kan fortsætte fokusset på drinks på en bustur fra Trafalgar Square med eftermiddagste og gin-tema, hvor de kan se ikoniske vartegn fra en vintagebus og få serveret kager og drinks med gin. Hvis du ønsker noget mere ædrueligt, kan du booke en billet til London Eye, et pariserhjul, som når op i en højde på 135 meter, og opleve en fantastisk panoramaudsigt over Big Ben og Buckingham Palace.

Her skal du bo: The Savoy byder på masser af tradition og tidløshed, og her kan gæsterne fejre skudåret det sted, hvor denne heftige cocktail blev opfundet. Dette luksushotel, der nærmest er et vartegn, ligger på bredden af Themsen og er fra 1880’erne. Det ligger kun en kort gåtur fra London Eye og Covent Garden. De elegante edwardianske værelser har silketapet og marmorbadeværelser, og gæsterne vil elske lysthuset i vinterhaven, hvor der serveres eftermiddagste ledsaget af klavermusik. Dette ekstravagante hotel er kendt for sit venlige personale og exceptionelle service. Hotellet er en del af Booking.coms Travel Proud-program, og indretningen er lige så varm som den velkomst, der møder gæsterne.

Share