Sted at besøge: El Nido i Filippinerne

Sted at besøge: El Nido i Filippinerne

Palawan er ofte omtalt som den bedste ø i Filipinerne. Det er samtidig den største provins i landet. Og så er det bare et tropeparadis med postkort-agtige omgivelser og palmefyldte sandstrande. 

På vestkysten af langstrakte Palawan ligger byen El Nido. Måske et af de smukkeste steder i Filippinerne. El Nido er en lille hyggelig by med små butikker og et godt natteliv. Ved El Nido kan du nyde det krystalklare vand, smukke laguner og skulpturelle kalkstensklipper. Fra El Nido kan du med fordel tage på øhop i området. Der er masser af smukke øer og der findes fire forskellige bådturer, man kan tage.
Der er gode dykker- og surfmuligheder ved byen, og så skal du tage på Canopy Walk, hvor udsigten er helt unik. Vil du blot hygge dig på stranden, kan det anbefales at gøre det på smukke Nacpan Beach, der dog er et stykke væk fra byen.

Vil du lidt væk fra byen, kan det anbefales at besøg Makinit Hot Springs, der ligger ca. 20 kilometer nord for byen. Her bør du gå gennem skoven til vandfaldet Nagkalit-kalit. Endnu en mulighed er at tage til den super smukke Bacuit Bay, hvor du mødes af det klareste blå vand og måske være så heldig at se skildpadder.

El Nido er klart et besøg værd.

Share