Indbydende by: Ermoupoli i Grækenland

Indbydende by: Ermoupoli i Grækenland

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed. Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk. I dag Ermoupoli i Grækenland

ErmoupoliGrækenland
Ermoupoli er den enestående hovedstad på Syros, en græsk ø i Kykladerne i Det Ægæiske Hav. Det, der gør Ermoupoli unik sammenlignet med andre kykladiske byer, er dens venetianske bymidte og enestående nyklassicistiske arkitektur der er malet i flotte pastelfarver – hvilket gør denne by på bjergsiden meget iøjnefaldende. De rejsende kan slentre rundt i de små gader og snoede gyder mens de nyder de smukke seværdigheder som Miaouli-pladsen, en historisk plads i marmor i hjertet af Ermoupoli, og byens rådhus med dets 15 meter lange trappe der leder op til bygningens hovedindgang. Du kan udforske mere af Syros ved at leje en bil og opdage nogle af øens mest utrolige strande og finurlige landsbyer med mange tavernaer, hvor man kan nyde traditionel græsk mad.

Her skal du bo: Syros Soul Luxury Suites ligger i hjertet af Ermoupoli og er et moderne bed & breakfast med en utrolig udsigt over byen og havet. Dette overnatningssted er perfekt til gæster, der vil udforske byen, og seværdighederne Miaouli-pladsen og Sankt Nikolaos-kirken kun få skridt væk. Der er også mange restauranter og barer i det omkringliggende område, så gæsterne kan nemt fordybe sig i den græske kultur og miljø.

Share