Sted at fejre skuddag: Traben-Trarbach i Tyskland

Sted at fejre skuddag: Traben-Trarbach i Tyskland

Hvert fjerde år giver jordens kredsløb om solen os en ekstra dag den 29. februar. Julius Cæsar introducerede skudår for mere end 2.000 år siden for at holde kalenderåret synkroniseret med det astronomiske år og årstiderne. I årenes løb har dette fænomen medført en masse sjove og vidunderlige traditioner. Da 2024 er et skudår, og det at opleve en anden kultur er en stor motivationsfaktor for at rejse for næsten halvdelen af de danske rejsende, deler vi på VilGerneleve.dk i samarbejde med Booking.com et par sjove skudårstraditioner fra hele verden. I dag fra den tyske by Traben-Trarbach.

Traben-TrarbachRheinland-PfalzTyskland
I det sydvestlige Tyskland i regionen Rheinland-Pfalz er der en gammel tradition, hvor forelskede drenge i løbet af natten til den 1. maj sætter et lille birketræ dekoreret med bånd foran døren hos den de er forelskede i. Men når det er skudår, kan piger gøre det samme og sætte et birketræ foran døren hos den person de er forelskede i. Byen Traben-Trarbach er perfekt for håbløse romantikere, da det er en charmerende vinby langs Mosel-floden i Rheinland-regionen med et helt skatkammer af seværdigheder. Ud over rullende vinmarker og en betagende udsigt over Rhindalen kan de besøgende udforske slotsruiner, flot arkitektur i Jugendstil og en unik byport. Alternativt kan du tage på en guidet tur til Festung Ehrenbreitstein i Koblenz i nærheden af Mosel-floden og udforske denne berømte fæstning der ligger nord på i Oberes Mittelrheintal, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. 
                   

Her skal du bo: Du kan nyde en skønt ophold i lejligheden LOFT17 Neu Luxus-Loft Design Klima 2-4 Personen, som har en balkon med enestående udsigt til floden og er ideel til både par og familier. Den rummelige lejlighed har to soveværelser, et fuldt udstyret køkken og udendørs spiseområde, samt faciliteter for gæster med handicap og gratis parkering. Med et stort fokus på bæredygtighed tilbyder dette miljøvenlige overnatningssted en ladestander til elbiler, beholdere til affaldssortering, og overnatningsstedet kompenserer for en del af sin CO2-udledning.

Share