Lækker gondol gør skioplevelsen bedre i Kläppen

Lækker gondol gør skioplevelsen bedre i Kläppen

Svenske Kläppen, tæt ved Sälen i Dalarna, er blandt de mest velfungerende og populære skiområder i Sverige. Og så er det super børnevenligt med alt, hvad der hører med til dette. Men området har også nogle super gode pister til dem, der gerne vil udfordre sine skioplevelser lidt bedre. Blandt andre er den røde piste Minksporet , men også de sorte pister  Teolfället, Grottbranten og Snövessian, virker attraktive.

Og det er super let at tilgå disse pister hurtigt og mange gange i løbet af en skidag. For midt i området kører nemlig en rigtig lækker gondolift. Liften starter på Kläppentorget helt i bunden af skiområdet, har mellemstation på Tranantorget, hvor der findes flere gode boligområder. Her kan skiløberne hoppe af og op. Og så ender gondolliften ved Toppstuga, hvorfra alle pister i området let kan tilgås.

Gondol liften er fra 2016, er den eneste af sin slags i hele Sälen-området, fremstår ny og lækker med kabiner, hvor der er plads til til personer, og hvor du kan sidde rigtigt behageligt og nyde udsigten og turen til toppen. Den tilfører rigtig meget værdi til Kläppen skiområdet.

God behagelig plads i kabinerne.

Kläppen består i alt af 38 pister og 21 lifter og så den nok bedste snowpark i Sverige. Det er et komplet område med alt hvad der er brug for til en skiferie for hele familien.

Share