Dansk rejsebureau tilbyder nyt safarieventyr

Dansk rejsebureau tilbyder nyt safarieventyr

Albatros Travel tilbyder som en nyhed til deres kunder, at de kan komme på et stor safarieventyr i Kenya under titlen ‘Den store migration’. Muligheden er i august og september, og turen er på 14 dage. Der flyves fra København til Nairobi og derefter venter en enorm naturoplevelse, hvor deltagerne blandt andet kommer på tæt hold af den store vildtvandring i Masai Mara og Serengeti-økosystenet.

På turen tilbringes fem dage i Mara National Reserve. Her følges de trækkende vildtflokke kryds Mara-floden, hvor krokodillerne venter på bytte. Desuden vil deltagerne komme til at opleve de gulgrønne sletter med græssende antiloper og rovdyr som leoparder, hyæner og geparder på jagt.

På turen opleves også de store søer i The Great Rift Valley og desuden går turen til Diani Beach, Mombasa og førsteklassehotellet Leopard Beach. Med andre ord, mange store oplevelser venter deltagerne.

Der er dansk rejseleder på hele safaridelen. Maksimalt 18 personer kan deltage og transporten foregår i Albatros specialbyggede ottesæders landcruisere med vinduesplads til alle deltagere.

Albatros Rejser byder generelt på grupperejser som de kalder Danmarks bedste med interessant indhold, dygtige danske rejseledere og så god komfort til fornuftige priser.

Læs mere om turen hos Albatros Rejser på dette link.

Share