Michelin-rejsemål: Hong Kong

Michelin-rejsemål: Hong Kong

For mange er et besøg på en Michelin-restaurant ikke blot højdepunktet på deres rejse, men den primære årsag til rejsen. VilGerneLeve.dk præsenterer derfor en række oplagte steder at besøge, hvor du netop drømmer om de bedste kulinariske rejseoplevelser. I dag Hong Kong.

HongkongHongkong
Hongkong er et sandt gourmetparadis, og her finder du også verdens mest prisvenlige restaurant med en Michelin-stjerne. Det lille spisested Tim Ho Wan ligger i Mongkok-kvarteret, hvor der findes massevis af streetfood, og sælger kurve med dim sum for under 2 USD. Sørg for at stille dig i kø i god tid da denne budgetvenlige restaurant er utroligt populær. Blandt de mest populære retter finder du bagte boller med grillet svinekød og pandestegte kålrabikager, en ret der associeres med det kinesiske nytår, men som er populær hele året rundt.

Her skal du bo: Find et helle fra byens stress og jag på The Langham Hong Kong, et elegant hotel der er med i programmet for bæredygtige overnatningssteder, og som har et stort udvalg af faciliteter såsom opvarmet pool på tagterrassen, døgnåbent fitnesscenter og privat champagnerum. Blandt de fem restauranter på stedet finder man legendariske T’ang Court, som har 3 Michelin-stjerner og er overdådigt indrettet i bordeauxrøde og guldfarvede nuancer. Restauranten byder på en menu bestående af tidløse kantonesiske specialiteter fra Kinas guldalder, f.eks. pekingand og guldstegte krabbeklør samt overdådige hummer- og abaloneretter. Den fortjener sine tre guldmedaljer fra Hong Kong Tourism Boards Best of the Best Culinary Awards.

Share