Michelin-rejsemål: Lyon, Frankrig

Michelin-rejsemål: Lyon, Frankrig

For mange er et besøg på en Michelin-restaurant ikke blot højdepunktet på deres rejse, men den primære årsag til rejsen. VilGerneLeve.dk præsenterer derfor en række oplagte steder at besøge, hvor du netop drømmer om de bedste kulinariske rejseoplevelser. I dag Lyon i Frankrig.

LyonFrankrig
Denne dynamiske by er kendt som Frankrigs gastronomiske hovedstad og har imponerende 17 restauranter med Michelin-stjerner. Byen er et af de mest anbefalede rejsemål for gourmetmad af rejsende på Booking.com. Byens køkken kombinerer ingredienser fra nord med årstidens friske grøntsager, vin og olivenolie produceret i dalene længere sydpå. Gæsterne kan nyde traditionelle retter i bistroerne med ternede duge i Vieux Lyon eller tage på en kulinarisk tur med guide for at lære om Frankrigs kulinariske kultur og besøge fem forskellige steder for at smage lækre lokale delikatesser.

Her skal du bo: Smagfuldt indrettede Quai-Royale er en toværelseslejlighed med udsigt til Rhône-flodens bred og har alle moderne bekvemmeligheder. Blot et stenkast derfra finder man den prisbelønnede restaurant La Mère Brazier med to Michelin-stjerner, hvor gæsterne kan opleve sjælen i Lyons køkken. Stedet åbnede i 1921 og er blevet en haute cuisine-institution der gennem årene har haft besøg af mange politikere og berømtheder. Nu tilbyder de moderne fortolkninger af klassikerne, bl.a. deres signaturret, kylling fyldt med sort trøffel, og til alle retter er der også et imponerende vinkort.

Share