Rejsemål med sjovt navn: Truth or Consequences

Rejsemål med sjovt navn: Truth or Consequences

Det er snart 1. april. I samarbejde med Booking.com deler vi derfor her på VilGerneLeve.dk en række rejsemål, der har et sjovt navn. I dag Truth or Consequences.

Truth or ConsequencesNew MexicoUSA
For rejsende der elsker et spontant eventyr, uanset resultatet, er Truth or Consequences det perfekte rejsemål. Denne by der ligger i det sydvestlige New Mexico, er fyldt med smukke landskaber, bjerge i baggrunden og ren skønhed. Byen fik sit specielle navn i 1950’erne og er opkaldt efter et berømt radioprogram. Stedet har en forstadsagtig atmosfære, mange varme kilder og er et yndet sted for pensionister. Det er derfor det perfekte rejsemål for rejsende der vil genoplade kræfterne, og have en pause fra hverdagens stress og jag. Det er blandt andet muligt at besøge Riverbend Hot Springs i centrum af byen, hvor man kan opleve de mineralske bade der er kendt for deres helbredende egenskaber, eller lære om stedets lokale historie på Geronimo Springs Museum. Rejsende på jagt efter eventyr kan også tage den to timer lange køretur til Albuquerque, der er kendt som “Verdens hovedstad for varmluftsballoner” takket være den årlige International Balloon Fiesta (5.-13. oktober). 

Her skal du bo: Gæsterne kan nyde livet på det smukke overnatningssted Sierra Grande Lodge & Spa. Her er der bl.a. mulighed for at bade i de varme kilder på overnatningsstedet eller træne i stedets fitnesscenter. Bagefter er der mulighed for at slappe af på et af overnatningsstedets værelser med aircondition og eget badeværelse, hvor gæsterne kan skifte til hyggelige badekåber og nyde et glas vin.

Share