Rejsemål med sjovt navn: Moron i Argentina

Rejsemål med sjovt navn: Moron i Argentina

Det er snart 1. april. I samarbejde med Booking.com deler vi derfor her på VilGerneLeve.dk en række rejsemål, der har et sjovt navn. I dag Moron i Argentina.

MorónArgentina
Vest for Buenos Aires ligger Morón. På engelsk betyder byens navn en tåbelig eller dum person (“moron”), men på spansk betyder det “en stor sten eller en bakke” og refererer til områdets geografi. Denne skjulte perle er perfekt til rejsende, der gerne vil opleve en spændende argentinsk kulturby. Der er både forstæder og byliv, hvilket er ideelt for dem, der gerne vil opleve det bedste fra begge verdener: udstrakte grønne områder og parker til at finde ro når det er nødvendigt, og trendy cocktailbarer kaldet “bodegas”, hvor de rejsende kan opleve spændingen ved at være på ferie. Derudover kan de rejsende besøge den centrale plads Plaza San Martin i hjertet af Morón. Her finder man bland andet byens ikoniske katedral med en imponerende historie og arkitektur. Der er også mulighed for at udforske de nærliggende gademarkeder, der sælger imponerende kunsthåndværk, friske råvarer og lækker mad fra Argentina.

Her skal du bo: På machado apartamentos moron er der fuldt udstyrede boliger med privat badeværelse, veludstyret køkken og balkon – det perfekte sted at nyde den flotte udsigt over den livlige by.

Share