Ny Klatrepark i svenske Vemdalen

Ny Klatrepark i svenske Vemdalen

Vemdalen, der ejes af virksomheden SkiStar, er kendt som en af Sveriges bedste skidestinationer. Men det er i høj grad også en sommerdestination. Sæsonen åbner den 23. juni og det med flere nyheder.

Vemdalen har blandt andet fået en ny klatrepark bestående af syv forskellige baner fra en til otte meters højde med forskellige sværhedsgrader. Der er også to ziplines. Klatreparken starter ved liften Skalet Express, men man kan også gå op til klatreparken. 

Vemdalen kan dog også tilbyde nyheder til cykelfolket. Med udgangspunkt fra liften Skalet Express åbner to nye maskingravede trailstier, der løber ned ad fjeldet på sjove og nemme ruter. Man kan bruge sin egen eller en lejet mountainbike. Derudover vil der være en træningsbane, et såkaldt skills area, i tilknytning til trailstierne. Der er også en pumptrack i området. Hvis man ønsker en introduktion til området, er det muligt at booke en cykelguide, og SkiStarshop på Vemdalsskalets torg har et større udvalg af cykler til udlejning.

“Målet er at kunne tilbyde en både aktiv og afslappende ferie året rundt, så flere gæster kan nyde og få adgang til den fantastiske fjeldverden her i Vemdalen – også om sommeren. Derfor er det virkelig spændende, at vi nu investerer og åbner flere sommeraktiviteter fra SkiStars side, som gør naturen og oplevelserne nemt tilgængelige til en fornuftig pris”, siger Anders Lundqvist, destinationschef i SkiStar Vemdalen.

Share