Bæredygtigt feriested: Foz do Iguacu i Brasilien

Bæredygtigt feriested: Foz do Iguacu i Brasilien

Booking.com har udgivet deres årlige rapport om bæredygtige rejser. Vi præsenterer her på VilGerneLeve.dk en række af destinationerne fra portalens liste med inspirerende rejsemål med en stor andel af bæredygtige overnatningssteder. I dag Foz do Iguaçu i Brasilien.

Foz do Iguaçu ligger ved grænsen mellem tre lande, Paraguay, Argentina og Brasilien, og er et ideelt rejsemål for folk der elsker dyreliv og ønsker at opleve nogle af Moder Jords største skatte. Byen er hjemsted for et af verdens største vandfald, det enestående Iguaçu-vandfald, der udgøres af 275 fantastiske vandfald, der er op til 80 meter høje. Dette fantastiske sted er kendt som et af verdens naturlige vidundere, og det er virkelig værd at se. Vandfaldet er omringet af en stor subtropisk regnskov med over 2.000 forskellige arter af karplanter. Hvis du ønsker en oplevelse du kun får én gang i livet, kan du booke en heldagstur med guide i nationalparken Iguazú, der også omfatter en sejltur hvor du kan opleve vandfaldet tæt på. På denne tur vil du passere hundredvis af vandfald og kunne indsnuse det fantastiske landskab i denne vilde og enorme nationalpark, som er under konstant forandring. Lige overfor vandfaldet ligger Parque das Ares, som er et paradis for fuglekiggere. I dette økologiske reservat lærer de besøgende om stedets arbejde for at bevare dyrenes naturlige habitat, og de får desuden mulighed for at opleve nogle helt fantastiske fugle, fra de flotte flamingoer til de langnæbbede røde ibiser.

Her skal du bo: Hotel das Cataratas, A Belmond Hotel, Iguassu Falls ligger ud til Iguaçu-nationalparken og er et charmerende overnatningssted med farverige og imødekommende værelser. Hotellet investerer en procentdel af deres indtjening i lokalsamfundet og spiller en vigtig og aktiv rolle i beskyttelsen af den omkringliggende natur. På stedets restaurant, Ipê Grill, er der udsigt til det spektakulære vandfald, og gæsterne kan nyde et lækkert måltid med grillet fritgående kylling og sma

Share