Instagram-venligt rejsemål: Jaipur, Indien

Instagram-venligt rejsemål: Jaipur, Indien

Det perfekte feriefoto er komme til at fylde mere og mere for mange rejsende. Instagram spiller en stor rolle i mange menneskers liv. Faktisk angiver 33% af de danske rejsende, ifølge Booking.com, at de gerne vil besøge rejsemål med smukke steder, de kan tage billeder af og lægge ud på de sociale medier.

Derfor præsenterer vi en række Instagram-venlige rejsemål. Idag JaipurIndien.

Den fængslende by Jaipur, hovedstaden i delstaten Rajasthan, er porten til Indiens mest prangende stat og kendt som “den lyserøde by”, da næsten alle bygninger er malet i terrakotta. Det er takket være den indiske prins Maharaja Sawai Ram Singh, der var så opsat på at imponere Prins Albert under hans besøg i 1976, at han fik malet hele byen så den var indbydende og repræsenterede varme. Jaipur er en vigtig del af Indiens gyldne trekant – her i byen kan rejsende opleve Hawa Mahal-paladset, de flerfarvede porte på Pritam Niwas Chowk der repræsenterer de fire årstider, og det rustfarvede kongelige observatorium. Du kan også booke en guidet rundvisning med tuktuk for at opleve Jaipurs livlige gader og byens majestætiske fortid og nutid i dit eget tempo – det er perfekt til at tage billeder til de sociale medier. Du kan også forvente at se en kamel eller to!

Her skal du bo: Et overnatningssted der virkelig indbyder til at tage billeder og dele dem på de sociale medier, er Rajmahal Palace RAAS. Det var tidligere et overdådigt palads og er nu lavet om til et luksuriøst hotel. Dette fantastiske overnatningssted har en bar, tre restauranter og en smuk swimmingpool i art deco-stil. Hvert eneste værelse og suite forener den klassiske og moderne indiske stil med farverige indspark og smukke mønstre. Brug noget tid på at tage billeder af de smukke omgivelser, og nyd eftermiddagsteen på den private veranda.

Share