Skisæsonen bliver lang i Scandinavien

Skisæsonen bliver lang i Scandinavien

Skandinaviens største udbyder af skirejser, SkiStar, melder om fantastiske forhold på deres fem store destinationer, der er Hemsedal og Trysil i Norge samt Sälen, Åre og Vemdalen i Sverige.

I den seneste tid har temperaturerne ligget et godt stykke under frysepunktet, og det har sneet meget på flere skisportssteder. I Trysil og Hemsedal er der faldet henholdsvis over 42 og 92 cm nysne de seneste dage. Snedybden er nu 79 cm i Sälen (Lindvallen), 51 cm i Vemdalen, 37 cm i Åre, 103 cm i Trysil (Skihytta) og 150 cm i Hemsedal.

“Vi har haft ideelle forhold til at producere sne takket være kulden i december og vores investeringer i endnu bedre sneproduktion. Sneen fra snekanonerne er meget robust og slidstærk, og med en god bund af kanonsne forlænges skisæsonen betydeligt, uden at naturen tager skade af slitage. Den naturlige sne, der er kommet, giver et ekstra krydderi, som vi ved, at vores gæster sætter pris på. Så nu ser vi frem til en lang vintersæson fyldt med mange aktiviteter på vores destinationer”, siger Niclas Sjögren Berg, driftsdirektør for SkiStar.

Share