Rejsetrend for 2023: Puducherry, Indien

Rejsetrend for 2023: Puducherry, Indien

Det er nu 2023. Et nyt friskt rejseår. Det ser ikke ud til at de seneste globale hændelser har lagt en dæmper på de rejsendes lyst til at finde nye rejsemål. Samtidig bliver udvalget af globale oplevelser og skjulte perler der bare venter på at blive opdaget, kun større. 

Undersøgelser og rejsetallene viser tydeligt, at rejselysten for alvor er tilbage blandt danskerne. På baggrund af Booking.coms seneste store undersøgelse om rejsetrends for 2023, kan rejseplatformen præsentere en række destinationer for 2023, der spås blive de mest populære bland de rejsende på globalt plan. Dem bringer vi løbende information her på VilGerneLeve.dk. I dag kan du læse om Puducherry i Indien.

PuducherryIndien
Puducherry (også kaldet Pondicherry) er en kystby med bohemestemning beliggende på Indiens sydøstlige kyst i Den Bengalske Bugt. Byen har en beroligende atmosfære og tiltrækker gæster med spirituelle interesser som ønsker at besøge byens ashramer. Byen er et oplagt rejsemål for de 35% af de danske rejsende der har angivet at de gerne vil prøve et spirituelt ophold i 2023, f.eks. rejser med fokus på meditation eller mindfulness, hvorledes 37% siger de er interesserede i et “silent retreat”*. Byen byder nemlig på en lang række muligheder for at deltage i meditationer, yoga og dage hvor stilhed er i centrum, og på den måde dyrke spirituel healing. De karakteristiske gader bærer præg af en fascinerende historie og er spækket med pastelfarvede byhuse og charmerede balkoner prydet med pink bougainvilleaer. Ifølge de lokale og rejsende der tidligere har besøgt Puducherry***, er cykelture gennem de frodige boulevarder en populær måde at opleve byen på. En privat byvandring er en anden mulighed for rejsende at udforske Puducherry – i eget tempo og med en guide der tilpasser turen til individuelle interesser. Fredfyldte strande strækker sig nord og syd for byen, men Mahe Strand er det bedste sted hvis man vil se fantastiske solopgange og have et stort udvalg af vandsport- og dykkeraktiviteter at vælge mellem. Året rundt kan besøgende opleve en alsidig pallette af festligheder og religiøse fejringer og lade sig rive med af den livlige lokalkultur.

Her skal du bo: Anantha Heritage er et traditionelt bed & breakfast der indbyder til et fredeligt ophold i et smukt istandsat tamilsk hus beliggende bag et tempel og et helligt bassin og kun en kort gåtur fra stranden. Overnatningsstedet har et bibliotek og en charmerende gårdhave, og gæsterne kan slappe af på værelser med aircondition, højt til loftet, store behagelige senge og farverige indslag. I nærheden ligger den farverige Goubert-basar, et af de ældste markeder i byen, hvor rejsende kan gå på opdagelse blandt smagfulde krydderier, smukke blomster og lokale råvarer.

Share