Spændende sommernyheder på Idre Fjäll

Spændende sommernyheder på Idre Fjäll

De fleste danskere kender Idre Fjäll i Dalarna i Sverige som en fantastisk skidestination om vinteren. Men som så mange andre skisteder, har Idre Fjäll også gode tilbud til cykelelskere om sommeren. 

Til denne sommersæson kan destinationen tilbyde en række nyheder. Den største nyhed er den seks kilometer lange Slättvåla-rute, der går gennem fantastisk natur. Ruten har en sværhedsgrad som blå, og er designet af cykelprofil Andreas Danielsson som værende perfekt for dem, der vil udfordre sig på en rolig måde.

En anden nyhed er et nyt 200 meter langt pumptrack med pumpline, jumpline og wallride, som er tilpasset både leg og konkurrence. Noget der helt sikkert vil blive attraktivt til sommer.

Den tredje sommernyhed hos Idre Fjäll er at det bliver muligt at tage områdets gondollift helt til toppen af fjollet, og derfra komme videre til alle præpareret cykelruter.

“Vi ser frem til at tag imod cyklister til Idre Fjäll denne sommer”, lyder det blandt andet for kommunikationsschef Tommy Halvarsson, der også understreger at der er gode muligheder for velsmagende oplevelser på blandt andet Pernille Wiberg Hotellet og på Café Värds.

Share