Indbydende by: Moab i USA

Indbydende by: Moab i USA

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed. Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk. I dag Moab i USA.

MoabUSA
Moab ligger i den sydøstlige del af Utah og er et ægte paradis for udendørsentusiaster og det perfekte sted til at opleve en lang række forskellige landskaber, der er blandt de smukkeste i USA. Der er flere tusind kvadratkilometer med fantastiske klippeformationer, naturlige sandstenbuer og plateauer i det omkringliggende område. De rejsende kan købe en kør selv-tur til nationalparkerne Arches og Canyonlands – to af de største nationalparker i nærheden af Moab. Her kan du tage på uforglemmelige vandreture og opleve naturen i sin mest uventede form. På den nærliggende Colorado River kan rejsende opleve området ved at sejle i kajak eller stå på paddleboard, og dem, der ønsker et større adrenalinsus, kan tage på riverrafting på floden. Efter en eventyrlig dag udendørs kan de rejsende slappe af og nyde den charmerende by Moab ved at besøge en af de mange smukke butikker eller vælge blandt de mange spisesteder. Der er alt fra tacotrucks og bagerier til bryggerier og gourmetrestauranter. De rejsende bør afslutte deres dag med at se op på himlen, da nattehimlen i dette område er noget af det mørkeste i USA. Perfekt til at kigge på stjerner!

Her skal du bo: Red Cliffs Lodge ligger langs Colorado River og giver gæsterne en autentisk udendørsoplevelse. Overnatningsstedet byder på et roligt og smukt landskab med de røde formationer, men ligger stadig tæt på centrum af Moab. Det er et perfekt sted at overnatte hvis du vil besøge de nærliggende nationalparker, som du kan køre til i bil. Gæsterne kan også deltage i en række forskellige aktiviteter arrangeret af lokale guider, herunder mountainbiking og ridning i det omkringliggende område. Efter en aktiv dag kan gæsterne læne sig tilbage og slappe af og nyde den smukke udsigt til floden, mens de nyder en middag på overnatningsstedets restaurant, The Cowboy Grill, eller en drink i Wild Horse Bar, og afslutte aftenen under ørkenens 

Share