Sted at opleve til fods: Culiacán i Mexico

Sted at opleve til fods: Culiacán i Mexico

En af de bedste måder at opleve en ny by på er til fods – det er desuden mere autentisk og bæredygtigt. 38% af de danske rejsende planlægger, ifølge Booking.com en sightseeingtur der involverer gåture, og når man bevæger sig rundt til fods, kan man opleve en by, komme i kontakt med lokale og beundre arkitekturen på en måde, som ellers ikke kan lade sig gøre. Rejsende kan gå rundt i deres eget tempo eller vælge mere anstrengende vandreture, tage nye veje eller holde en pause når de har lyst – eller hvis noget frister deres smagsløg. I samarbejde med Booking.com deler vi her på VilGerneLeve.dk en række oplagte destinationer som du kan opleve til fods. I dag Culiacán i Mexico.

CuliacánMexico
Culiacán, der ligger i det nordvestlige Mexico, er kendt for sin festlige kultur, dansende springvand og religiøse templer – alt sammen noget man kan udforske til fods. Om dagen kan du besøge den botaniske have, hvor der er mere end tusind forskellige planter og et udvalg af moderne kunstværker. Du kan også finde fred og ro i Parque Las Riberas og katedralen Nuestra Señora de Guadalupe, hvorfra der er den bedste udsigt over byen. 67% af de adspurgte danske rejsende på Booking.com siger, at det at smage på lækre lokale retter motiverer dem til at rejse, og der leverer Culiacán varen. Udforsk den lokale streetfood og smag på lokale retter som chilorio (svinekød stegt i chilisauce) og machaca (tørret kød). Takket være byens placering tæt på kysten kan du foruden de mange gode gåture også finde frisk fisk og skaldyr her. 

Her skal du bo: Det afslappede Hotel Los Tres Rios i spansk stil ligger i gåafstand til floden og centrum. Hotellet har et udendørs poolområde med mange træer. Du kan tage et tæppe med ud i haven og nyde en picnic eller slappe af i de udendørs hytter på stedet. Derudover er der en restaurant på stedet, der serverer lokale retter såsom mochomos (kød i strimler), svinekød og frisk fisk.

Share