Sted at opleve til fods: Daegu i Sydkorea

Sted at opleve til fods: Daegu i Sydkorea

En af de bedste måder at opleve en ny by på er til fods – det er desuden mere autentisk og bæredygtigt. 38% af de danske rejsende planlægger, ifølge Booking.com en sightseeingtur der involverer gåture, og når man bevæger sig rundt til fods, kan man opleve en by, komme i kontakt med lokale og beundre arkitekturen på en måde, som ellers ikke kan lade sig gøre. Rejsende kan gå rundt i deres eget tempo eller vælge mere anstrengende vandreture, tage nye veje eller holde en pause når de har lyst – eller hvis noget frister deres smagsløg. I samarbejde med Booking.com deler vi her på VilGerneLeve.dk en række oplagte destinationer som du kan opleve til fods. I dag Daegu i Sydkorea.

DaeguSydkorea
Den fjerdestørste by i Sydkorea, Daegu, er et af Asiens bedste rejsemål at opleve til fods. Den summende by ligger i Sydøstkorea og er fuld af gamle kirker, skove, parker og fremragende spisesteder som alle er tilgængelige til fods. Brug en dag på at udforske Daegus mindre gader samt madmarkedet Jin Alley og Samduk-dong Mural Alley, eller besøg Duryu Park, hvor der er legepladser til børn og rig mulighed for aktiviteter med tennisbaner, en rulleskøjtebane, en fodboldbane og en baseballbane. Vent til om aftenen med at tage på vandretur i Apsan Park for at nyde solnedgangen og panoramaudsigten over skoven. Du kan også besøge Suseong-søen om aftenen for at opleve et magisk vandshow. Daegu betyder “stor bakke”, og byen er omgivet af lave bjerge, der er perfekte til at vandre. Udforsk Palgong, et af de mest hellige bjerge i landet, hvor der vokser lyserøde azaleaer om sommeren og ildrøde blade om vinteren.

Her skal du bo: 46% af de danske rejsende siger, at budgetvenlige overnatningssteder motiverer dem til at rejse, og Aega Hanok Guesthouse er en prisvenlig skjult perle. Det traditionelle pensionat har en hjemlig atmosfære, en livlig have og en café. Overnatningsstedet er med i Booking.coms bæredygtighedsprogram og er en rolig oase i hjertet af byen. De har grønne områder, hvor man kan slappe af, og de gør en indsats for at reducere madspild. Gæster kan udforske de inspirerende omgivelser med en gåtur til Seomun-markedet og Duryu Park

Share