Født i dragens år: Tag til Manuel Antonio i Costa Rica

Født i dragens år: Tag til Manuel Antonio i Costa Rica

Den 10. februar fejres det kinesiske nytår, og vi går ind i dragens år! For at markere dette har Booking.com dykket ned i de kinesiske stjernetegn og parret stjernetegn med deres bedste destination for 2024.

Dragens år: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Her skal du tage hen: Manuel AntonioCosta Rica

Personer der er født i dragens år, vil i 2024 opleve autoritet, velstand og medgang. Men for dette tegn er det vigtigt at bevare benene på jorden og holde styr på egoet. Der er få ting der kan give en større følelse af ydmyghed end at opleve dyrelivet i paradisiske Costa Rica, der er berømt for sine mange nationalparker. Parque Nacional Manuel Antonio er en af de mest maleriske tropiske kyststrækninger langs det sydlige Stillehav. Den består af 680 hektar regnskov med vandrestier, der går gennem den tætte bevoksning og ud til hvide sandstrande og turkisblå bølger. Der er mere biodiversitet end i Europa og USA tilsammen, og de rejsende kan opleve tretåede dovendyr, små dødningehovedaber og skræppende tukaner på nært hold. Denne destination anbefales stærkt af rejsende på Booking.com for dets dyreliv.

Her skal du bo: I år bliver det vigtigt for personer født i dragens år at fokusere på selvforkælelse, fysisk aktivitet og meditation, og på det 5-stjernede Makanda by The Sea Hotel kan de komme helt tæt på naturen. Hotellet er kun for voksne og har spa, infinity-pool med udsigt til Stillehavet og en privat strand der ligger en kort gåtur fra stedet. Hotellet ligger en kort køretur fra nationalparken, så det er nemt at tage på opdagelse i den smukke natur og benytte sig af aktiviteterne i området, f.eks. ridning og fiskeri.

Share