Instagram-venligt rejsemål: Cape Town i Sydafrika

Instagram-venligt rejsemål: Cape Town i Sydafrika

Det perfekte feriefoto er komme til at fylde mere og mere for mange rejsende. Instagram spiller en stor rolle i mange menneskers liv. Faktisk angiver 33% af de danske rejsende, ifølge Booking.com, at de gerne vil besøge rejsemål med smukke steder, de kan tage billeder af og lægge ud på de sociale medier.

Derfor præsenterer vi en række Instagram-venlige rejsemål. Idag Cape TownSydafrika

Oplev en sammensmeltning af kulturer, køkkener og landskaber i den smukke by Cape Town, og oplev et kæmpe udvalg af muligheder indenfor naturvidundere, kunst, design og kultur. Du kan forvente alt fra hvide sandstrande til lilla solnedgange, grønne bjergudsigter og farverige huse i Bo-Kaap, der er kendt som et af de mest Instagram-venlige steder i landet takket være husene i alle regnbuens farver. På en halvdagstur med rundvisning kan du blive klogere på Bo-Kaap – det historiske hjemsted for kapmalajerne, der malede deres huse som et udtryk for deres frihed. Byen ligger i det sydvestlige hjørne af Sydafrika og er desuden hjemsted for den fantastiske nationalpark Table Mountain. Den er berømt for sine smukke omgivelser, havet og solskinstimerne. Tag på en vandretur op ad Table Mountain med en lokal guide for at opdage smukke stier og nyde panoramaudsigten over Lion’s Head-bjerget, bugten og Robben Island. Lokale rejsende anbefaler at tage op på bjerget, når solen går ned for at kunne tage de mest fantastiske billeder af udsigten**.

Her skal du bo: Ikke mere end et stenkast fra den afsides strand Bakovn og en kort køretur fra Bo-Kaap ligger Blue Views Villas and Apartments, hvor der er luksusindkvartering med egen forplejning. Alle villaer og lejligheder har havudsigt og privat pool, og gæsterne kan nyde naturens skiftende farver fra terrassen med en fantastisk udsigt over det kølige blå Atlanterhav og de varme, orange solnedgange der lyser himlen op. Det ligger desuden i gåafstand til det verdensberømte Camps Bay-strandområde med stemningsfyldte restauranter og barer.

Share