Instagram-venligt rejsemål: Buenos Aires

Instagram-venligt rejsemål: Buenos Aires

Det perfekte feriefoto er komme til at fylde mere og mere for mange rejsende. Instagram spiller en stor rolle i mange menneskers liv. Faktisk angiver 33% af de danske rejsende, ifølge Booking.com, at de gerne vil besøge rejsemål med smukke steder, de kan tage billeder af og lægge ud på de sociale medier.

Derfor præsenterer vi en række Instagram-venlige rejsemål. Idag Buenos AiresArgentina.

Tag til livlige Buenos Aires på den vestlige bred af Río de la Plata, og besøg La Boca, som direkte oversat er “munden” af Argentinas hovedstad. Det er et lokalt kvarter med snævre stræder hvor man finder huse i alle regnbuens farver, noget der ofte bruges som et symbol på Buenos Aires. På den berømte gade El Caminito kan du tage billeder af graffiti og anden gadekunst samt gademusikanter og tangodansere. Buenos Aires har et kæmpe udbud af seværdigheder der er lige til Instagram: Besøg eksempelvis den lyserøde regeringsbygning Casa Rosada, hep på de blågule Boca-spillere på La Bombonera fodboldstadion, eller tag på det ugentlige folkemarked Feria de Mataderos for at finde flerfarvet kunsthåndværk og argentinske cowboys der rider på heste. Byens pulserende kunstscene er populær blandt rejsende, ligesom det fænomenale natteliv med alt fra traditionelle værtshuse til underjordiske natklubber for enhver smag, noget der også bliver anbefalet af lokale rejsende**.
                        

Her skal du bo: Tjek ind på boutique-hotellet Tango de Mayo Hotel, der ligger en kort køretur fra det farverige La Boca-kvarter. Hotellet blev bygget i 1913 og har traditionelle arkitektoniske detaljer, der er typiske for det 19. århundrede, såsom glaserede flader, symmetriske akser og detaljer som skakternet gulv i lobbyen, der er blevet restaureret. Bygningen i Buenos Aires er i jugendstil (en stilart fra slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede). Værelserne er smagfuldt indrettet med elegante farvenuancer. Hotellet har en autentisk argentinsk restaurant og en tagbar med panoramaudsigt over Palacio Barolo og de ikoniske kupler i Buenos Aires. I baren er der fra kl. 19-21 en DJ og happy hour.

Share