Danskerne viser igen interesse for krydstogsferie på Göta Kanal

Danskerne viser igen interesse for krydstogsferie på Göta Kanal

Sommeren er lige om hjørnet, og danskerne er i fuld gang med at booke ferier. Hos svenske Rederi AB Göta Kanal beretter man om en stigning på fire procent i antallet af danske gæster sammenlignet med niveauet før pandemien. 

Mens mange forbinder krydstogtsferier med store skibe og åbent hav, er sagen en anden langs den mere end 600 kilometer lange Göta Kanal i Sverige. Her kan man nemlig sejle afsted på krydstogter på kanelen, der strækker sig mellem Stockholm og Göteborg. Rederiet AB Göta Kanal, som står bag kanalkrydstogterne, beretter om en dansk interesse, der overstiger niveauet fra før pandemien.

Det er enormt positivt, at vi allerede så tidligt på krydstogtsæsonen har bookinger på niveauet inden Corona. De foreløbige bookingtal for sommeren viser endda en lille stigning i danske gæster på fire procent, og vi glæder os meget til at byde gæsterne velkommen ombord på vores sommersejladser på Göta Kanal,” siger Fredrik Duveskog, Business Director hos rederiet AB Göta Kanal.

Rederi AB Göta Kanal råder over tre kanalkrydstogtskibe M/S Diana, M/S Juno og M/S Wilhelm Tham. Alle skibene er K-mærket, hvilket betyder, at Sveriges maritime museer anser skibene for at have kulturhistorisk værdi. M/S Juno er desuden verdens ældste registrerede passagerskib med mulighed for overnatning ombord.

Rederiets forskellige krydstogter:

Rederi AB Göta Kanals klassiske skibe sejler på kanalkrydstogt fra maj til september og udbyder fire forskellige ture:

  • Den store Sverigesrejse: 6 dages krydstogt mellem Göteborg og Stockholm på enten M/S Diana eller M/S Wilhelm Tham.
  • Den klassiske kanalrejse: 4 dages krydstogt mellem Göteborg og Stockholm på M/S Juno, verdens ældste registrerede krydstogtsfartøj.
  • Göta Kanals perler: 3 dages krydstogt mellem Mariestad og Norsholm på M/S Wilhelm Tham.
  • Den lille kanalrejse: 2 dages krydstogt mellem Motala og Söderköping på M/S Wilhelm Tham.

Alle skibene er indrettet med salon, bar på skibsdækket, hyggelige udvendige kahytter og plads til at nyde de kulinariske delikatesser, der blandt andet omfatter en stor morgenmadsbuffet, en to-retters menu til frokost og en tre-retters menu til aftensmad, hvor der tages højde for allergier og visse diæter.

Om Rederi AB Göta Kanal
Rederiet AB Göta Kanal blev grundlagt i 1869 og udbyder enestående kanalkrydstogter gennem et af de mest imponerende svenske bygningsværker fra det seneste årtusinde – Göta Kanal. Rederiets kanalskib M/S Juno er verdens ældste passagerskib med mulighed for overnatning ombord. Det blev søsat i 1874 og sejler stadig den dag i dag. Rederiet udbyder ture fra to til seks dage mellem Stockholm og Göteborg, hvor skibenes gæster bliver forkælet med idylliske landskaber, kulinariske delikatesser og nostalgisk charme. For mere information og booking: www.gotacanal.se/da

Share