Rejsemål for dig der elsker te: Misiones i Argentina

Rejsemål for dig der elsker te: Misiones i Argentina

Den 21. maj er den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler VilgGerneLeve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her om Misiones i Argentina

Urteteen yerba mate siges at have samme styrke som kaffe, de samme sundhedsmæssige fordele som te og give den samme nydelse som chokolade. Det er Argentinas nationaldrik og den drikkes ofte på grund af sine energiforøgende egenskaber. Bladene dyrkes i regnskovene i den nordøstlige provins Misiones, der er kendt for sin røde jord og papayamarker. I Misiones ligger nationalparken Iguazú, hvor du også kan finde det magiske Iguazú-vandfald og se tukaner og farverige sommerfugle. 

Her skal du bo: Bungalowerne med egen forplejning hos Cabañas Doralia i byen Oberá har et veludstyret køkken, grillplads, udendørs pool og en fantastisk udsigt til haven. Det bekvemmelige overnatningssted ligger i nærheden af La Ruta Del Te, et argentinsk tehus, hvor rejsende kan lære af fjerde generation af teproducenter og smage yerba mate sødet med agave og serveret med bagværk.

Share