Rejsemål til et mere bæredygtigt ophold i 2024: Vancouver i Canada

Rejsemål til et mere bæredygtigt ophold i 2024: Vancouver i Canada

Booking.coms undersøgelse om bæredygtige rejser anno 2024 viser, at 49% af de danske rejsende bliver inspireret til at leve mere bæredygtigt i deres dagligdag, når de ser bæredygtige tiltag på deres rejser. Som et supplement til den årlige undersøgelse om bæredygtige rejser deler Booking.com en liste med rejsemål verden over, der har et bemærkelsesværdigt antal imponerende overnatningssteder med troværdige tredjepartscertificeringer. Der er et rejsemål for enhver type rejsende, fra hyggelige kystbyer til cykelvenlige storbyer.  

VilGerneLeve.dk bringer information om en række bæredygtige rejsemål. Her om Vancouver i Canada 

Vancouver er kendt for sin uspolerede charme og kulturelle mangfoldighed. Her elsker man at være udendørs, så der er masser af parker, for eksempel den berømte Stanley Park med dens ikoniske havdige, og strande med udsigt til snedækkede bjerge. Takket være nem adgang til bjerge, skove og vandveje kan rejsende nyde aktiviteter såsom vandreture, skiløb, kajaksejlads og endda hvalsafari. Vancouver tager bæredygtighed alvorligt med miljøvenlige initiativer som Greenest City Action Plan og Renewable City Strategy, der sigter mod at bruge 100% vedvarende energi inden 2050. Hvis du har lyst til at opleve byen højt oppefra, kan du tage på Sea to Sky-gondoltur i Squamish, hvor du kører i gondol næsten 900 meter over havoverfladen og kan beundre den smukke udsigt. Du kan blandt andet se Howe Sound, Shannon Falls og klatreområdet Squamish Chief.  

Her skal du bo: Fairmont Pacific Rim er et moderne luksushotel i hjertet af Vancouver, hvilket gør det til et ideelt sted for enhver besøgende. Herfra er der en smuk udsigt til bjerge og havnen, og hotellet afspejler Vancouvers livlige sociale miljø gennem sin kunstneriske indretning, men man fornemmer samtidig den stærke forbindelse til de naturlige omgivelser. Overnatningsstedet er en del af Travel Proud hos Booking.com og har et Green Key Global Eco-Rating-certifikat, og man bliver budt velkommen af et indbydende personale i den skønne terrassehave. Stedets Botanist Restaurant er inspireret af botanikkens principper, og her kan du smage en menu lavet af økologiske landbrugsprodukter.  

Share