Oplev total solformørkelse den 8. april

Oplev total solformørkelse den 8. april

I samarbejde med Booking.com bringer VilGerneLeve.dk i den kommende tid en historier om de mest spektakulære himmelfænomener, du ikke må gå glip af i 2024, samt de bedste destinationer at besøge for at opleve de sjældne himmelske begivenheder fra vores planet. I dag om solformørkelse i USA. 

Total solformørkelse (8. april) – CanandaiguaNew YorkUSA
I april måned forårsager månen mørke i løbet af dagen, når en total solformørkelse strækker sig fra Mexico til Canada. Det er et fænomen, som ikke vil ske i USA igen før år 2044, så det er et must. Man kan desuden besøge en særlig “path of totality”, hvor månen skaber en total solformørkelse og lukker al lys ude i et øjeblik. Den vestlige del af staten New York, i den nordligste del af “the Finger Lakes”, hvor man finder smalle søer og vandfald, er det perfekte sted til at opleve denne sjældne begivenhed. Om eftermiddagen den 8. april forsvinder solen, og den mørke himmel flytter sig hen over byen Canandaigua, som ligger lige over søen af samme navn. Her får rejsende en fremragende mulighed for at opleve solformørkelsen spejle sig i vandet i næsten tre minutter. Finger Lakes er et fantastisk smukt område og statens førende vinregion med mere end 120 vinmarker. Skål for solformørkelsen langs med vinruten Canandaigua, og besøg nøje udvalgte vingårde med smagninger for at møde producenterne og smage på et udvalg af vine i verdensklasse.

Her skal du bo: Oplev solformørkelsen fra The Lake House on Canandaigua, hvor de har arrangeret en fest i anledningen af fænomenet. Der vil være solformørkelsesbriller, et tæppe du kan beholde som minde, kanapeer, cocktails og liveunderholdning. Det luksuriøse resort ved søen i hjertet af Finger Lakes-området har upåklageligt designede værelser, mange med privat balkon, og en lang række faciliteter såsom en opvarmet pool ud til søen, boblebad og sejlsportsaktiviteter i de varmere måneder. Gæsterne kan nyde friske, lokale råvarer i restauranten på stedet, Rose Tavern, eller besøge Sand Bar for at få en øl og en burger.

Share