Sted at fejre skuddag: Anthony i USA

Sted at fejre skuddag: Anthony i USA

Hvert fjerde år giver jordens kredsløb om solen os en ekstra dag den 29. februar. Julius Cæsar introducerede skudår for mere end 2.000 år siden for at holde kalenderåret synkroniseret med det astronomiske år og årstiderne. I årenes løb har dette fænomen medført en masse sjove og vidunderlige traditioner. Da 2024 er et skudår, og det at opleve en anden kultur er en stor motivationsfaktor for at rejse for næsten halvdelen af de danske rejsende, deler vi på VilGerneleve.dk i samarbejde med Booking.com et par sjove skudårstraditioner fra hele verden. I dag fra Anthony i Texas, USA.

AnthonyTexasUSA
Tag til USA, og oplev en unik skudårsfestival på grænsen mellem Texas og New Mexico i byen Anthony. Byen er selvudnævnt verdenshovedstad for skudår. Hvert fjerde år samles skudårsbørn (dem der er født den 29. februar) fra hele verden her for at fejre deres sjældne fødselsdato med en omfattende festival fuld af livemusik, lokal mad og festligheder. I år omfatter festlighederne en eksklusiv fejring for skudårsbørn den 29. februar, efterfulgt af en to-dages festival i Ernie Rascon Memorial Park, hvor der er parader, ture i luftballon og madboder, der serverer enchiladas og tamales. Udover festivalen kan de rejsende udforske El Paso-regionen og dens mange museer, landbrugsmarkeder og mikrobryggerier og lære om regionens indfødte befolkning gennem kunsten og maden. På en interaktiv skattejagt i El Paso kan de besøgende løse gåder og udføre opgaver for at opleve seværdigheder, herunder Los Murales – som er smukke håndmalede vægmalerier og en af regionens kulturskatte.

Her skal du bo: Best Western Anthony/West El Paso er det perfekte sted for besøgende, der vil have det sjovt. Det ligger kun en rask gåtur fra Ernie Rascon Memorial Park og en kort køretur fraSunland Park Race Track. Dette ørkenhotel har en udendørs pool, et boblebad og fitnesscenter, og nogle af de bedste værelser har spabad på værelset. Gæsterne kan bestemt føle sig hjemme her med de behagelige senge og en gratis morgenmadsbuffet, morgenavis og parkering.

Share